La Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes convoquen els premis de comunicació local Carles Rahola

Els guardons tenen sis categories i s'entregaran a finals de gener

El president de la Diputació de Girona, Enric Vilert; el president del CPC a Girona, Narcís Genís, i Carolina Rahola –en representació de la família de Carles Rahola– van firmar ahir un conveni per cedir el nom del periodista i escriptor per als nous guardons periodístics de les comarques gironines. Amb aquest acte i la publicació de les bases del concurs es dóna el tret de sortida a uns premis que es van anunciar a finals del gener passat al final del tradicional sopar de periodistes que organitzava la Diputació. Precisament, l'entrega dels nous guardons substituirà aquest sopar.

«Són uns premis una mica com els que hi ha a Barcelona, els Tasis-Torrent, perquè a Girona hi havia un buit en aquest sentit», va explicar Genís, que va destacar que el nom dels guardons serveix alhora «per prestigiar els premis i per recordar una figura molt important del periodisme gironí». Vilert, per la seva banda, va afirmar que la «voluntat de la Diputació és donar suport als mitjans més propers al ciutadà», ja que com a «institució propera als ajuntaments és el tipus de mitjans que ens toca potenciar més».

Poden presentar-se als premis tots els treballs publicats, emesos o difosos en mitjans gironins de l'1 de desembre del 2008 al 30 de novembre del 2009. Totes les categories dels premis estaran dotades amb 1.000 euros, excepte el de projecte sobre comunicació periodística, que serà de 2.000. Cal destacar que el guardó de ràdio porta el nom de Miquel Diumé, en homenatge al popular locutor mort l'any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.