Uns borratxos van fer desplomar un ascensor a Lloret per excés de pes i ara l'han de pagar els veïns del bloc

L'Audiència ha desestimat la petició de la comunitat de veïns de l'edifici Vic Mar, de Lloret de Mar, que pretenien que només un d'ells pagués les destrosses que uns arrendataris que aquest tenia van causar a l'ascensor comunitari quan per excés de pes el van fer desplomar fins al soterrani.

Els fets, segons la sentència del magistrat Fernando Lacaba, van passar per Cap d'Any del 2007 a la nit. Cinc persones, que havien participat en una festa en un habitatge del quart pis i que havien begut més del compte, van voler baixar tots de cop per l'ascensor i van provocar que aquest es desplomés fins a baix de tot per excés de pes. Aquelles cinc persones van quedar atrapades dins de l'ascensor, i com que la porta no s'obria la van començar a colpejar per forçar-la. Una veïna del bloc alertada per la fressa va trucar a la policia local, avisant que aquelles persones havien quedat atrapades a l'ascensor i que no en podien sortir tot i que ja havien mig rebentat la porta. Una patrulla va anar a l'edifici, va poder obrir la porta i va alliberar els atrapats. El problema va sorgir a l'hora de determinar qui s'havia de fer càrrec de les despeses, perquè l'inquilí del pis i una de les persones que havia contribuït a fer desplomar l'ascensor ja l'havia deixat i la comunitat de veïns, que no se'n volia responsabilitzar, va demanar a l'amo del pis que se n'encarregués ell. Aquest s'hi va negar i el cas va anar a parar al jutjat de número 2 de Blanes, que va desestimar la demanda. La comunitat de veïns va recórrer la decisió judicial i la secció primera de l'Audiència l'ha tornat a desestimar, i ara la resolució judicial ja és ferma, considerant que no se li pot atribuir al propietari d'un pis arrendat una actuació aïllada de l'inquilí fora de l'àmbit del pis llogat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.