«Perdidos»: la partida comença a Cuatro

S'estrena la sisena i última temporada de la sèrie més descarregada d'internet

La partida es comença a jugar aquesta nit a Cuatro. La cadena en obert de Sogecable, després d'intenses promocions i reposicions de capítols, estrena la sisena temporada de Perdidos, el final més esperat –i el més promocionat en la història recent de les sèries–. L'acció del doble capítol comença amb un recordatori del final de la cinquena temporada, Juliet detonant la bomba d'hidrogen, i la qüestió és saber si aquest fet ha tingut conseqüències: s'ha restablert l'ordre i el vol 815 d'Oceanic Air aconseguirà aterrar a Los Ángeles? L'explosió haurà causat alguna mort?

Exposició

Coincidint amb l'estrena, avui a l'FNAC de Callao, a Madrid, s'estrena una exposició d'objectes originals utilitzats a la sèrie.

El DVD de la cinquena, per a col·leccionistes

Coincidint amb l'estrena de la sisena temporada de Perdidos surt a la venda la cinquena temporada amb una edició especial per a col·leccionistes que duu el nom de Kit d'Orientació Dharma. L'edició especial conté cinc discos amb els 17 capítols emesos, preses falses i escenes eliminades, a més de diversos documentals i material exclusiu com ara la cançó Dharma Lady, de Geronimo Jackson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.