Balagué, Formatjé, Navarro, Edu Fernández i Busquets –equip inicial–; Creus i Torner.

0-1 (4') Montigel. 1-1 (44') Navarro. 2-1 (45') Navarro.

ÀRBITRES:

Lameiras (Portugal).
T.B.:
Montigel.

Dos gols consecutius de Marc Navarro van classificar el Proinosa Igualada per als quarts de final de la copa de la CERS. Els igualadins van haver de patir molt per derrotar l'Amatari Lodi per un ajustat 2-1, ja que els italians es van avançar en el marcador en el segon minut de partit i es van mantenir al davant fins a sis minuts del final. L'Igualada va tenir molts problemes, ja que el Lodi es defensava bé i només buscava el contraatac per intentar ampliar el seu avantatge. El porter Balagué va tenir un parell d'intervencions molt encertades, i va impedir que els italians es distanciessin encara més en el resultat. Els igualadins van mostrar pocs recursos en atac, però en la segona meitat Navarro es va posar a l'equip a l'esquena i va solucionar l'eliminatòria. En un minut va marcar dos gols i va donar la volta al partit i als vuitens de final, perquè amb l'1-1 de l'anada els igualadins només havien de guanyar per la mínima per passar als quarts de final.