Medalla d'Or al Col·legi de la Mercè

El Col·legi de la Mercè de Tortosa complirà, al proper mes de juny, els 162 anys d'ensenyament públic ininterromput, una fita que el situa com l'escola pública més antiga de Catalunya. A l'escola se li va reconèixer la seua trajectòria docent al llarg de tot aquest temps en un acte celebrat dissabte al matí. L'Ajuntament de Tortosa va lliurar al centre la Medalla d'Or de la Ciutat per haver distingit públicament la tasca duta a terme tots aquests anys. «És un dia històric i inoblidable», va manifestar l'actual director del centre, Àngel Ismael, després de rebre de mans de l'alcalde tortosí, Ferran Bel, la màxima distinció atorgada per la ciutat. Bel va reconèixer la feinada del professorat del Col·legi de la Mercè, «que ha estat i continua sent modèlica», com va assegurar el batlle.

L'acte, celebrat a l'espai Sant Domènech, molt a prop de la seu actual del centre escolar, va comptar amb la presència de molts exalumnes, que no es van voler perdre aquesta jornada, destacada tant en la història de l'escola com, al mateix temps, de la ciutat de Tortosa. A més, l'Associació d'Exalumnes de la Mercè, aprofitant la celebració, va organitzar una exposició d'imatges històriques del centre i un dinar d'exalumnes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.