La revista «De Cine» suma esforços amb el Museu del Cinema

Un conveni formalitza la col·laboració

Malgrat que encara és «una criatura molt tendra», tal com la va definir l'editor Jordi Roigé, la revista De Cine –que aquesta setmana treu a la llum el número 6 amb una difusió d'uns 4.000 exemplars– va sumant esforços a través de convenis de col·laboració per refermar «la seva convicció de servir de plataforma per visualitzar i donar a conèixer l'activitat del sector audiovisual, i convertir-se en referent i punt de trobada de professionals, empreses i institucions». El darrer a signar-se es va formalitzar ahir, entre la revista –l'única del sector en català– i el Museu del Cinema. El conveni té com a objectiu establir una col·laboració que permeti potenciar els objectius comuns de difusió del cinema (català sobretot), i del Museu i la revista respectivament. Per part de De Cine, l'interès principal és ser més visible a les comarques gironines, i per part del museu, difondre encara més la seva oferta cultural. Tot això a banda dels descomptes a dues bandes. Entre altres accions de difusió, Jordi Roigé va avançar que estan estudiant altres punts de venda, com ara cinemes especialitzats, i el Truffaut entre ells.

Un número ben gironí

El primer fruit d'aquesta col·laboració és un acurat article de quatre pàgines dedicat al Museu del Cinema i als seus dotze anys d'activitat, escrit per Francesc Vilallonga. També, com destaca la portada, la revista dedica una exhaustiva entrevista a l'actor lloretenc Fermí Reixach, protagonista d'Estació de l'oblit, rodada en escenaris de les comarques gironines com ara Cadaqués i el cap de Creus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.