TRIAL «INDOOR»

Toni Bou guanya el quart títol mundial consecutiu

Cabestany, segon en el trial mallorquí, també és subcampió

Toni Bou (Montesa) va eixamplar el prolífic palmarès amb el quart títol –tots consecutius– en el mundial de trial indoor. El pilot de Piera, que tot just té 23 anys, va guanyar amb autoritat l'última de les cinc proves del campionat, disputada ahir a la nit a Palma, i amb quatre victòries sobre cinc possibles, s'ha adjudicat el títol de manera incontestable. El seu pròxim objectiu és equiparar els títols a l'aire lliure (en té tres) amb els de pista coberta.

Malgrat la solvència del pilot català, guanyar el títol no li va ser fàcil perquè amb el reglament actual i un campionat tan curt, les errades es paguen molt cares. Ho sap bé, per exemple, Adam Raga (Gas Gas), que ahir va quedar fora de la final per un parell de punts. I Bou, per ser campió, havia d'entrar en la final, de manera que no es podia permetre cap vacil·lació en la primera volta. Així va ser i Bou la va completar amb un zero impecable, amb Cabestany –pletòric de forma en aquesta cursa i disposat a pressionar Bou– a dos punts. En la final, Jeroni Fajardo (Beta) va completar el podi amb els desencerts de James Dabill (Gas Gas), que havia superat el pilot de Pals d'un punt en el recorregut de classificació.

«He patit molt perquè amb un error estava fora de la final, i si no hagués entrat en la final, hauria perdut el títol perquè Cabestany estava molt fort. Ja va estar a punt de passar-me a Sheffield i la primera volta ha estat de gran tensió», comentava Bou, que valorava el nou títol: «Tots són importants i mai no es guanya per rutina. Si no treballes, no guanyes.»

CLASSIFICACIONS

Trial de Palma
1r Toni Bou (Montesa)
6 (0+6)
2n Albert Cabestany (Sherco)
12 (2+10)
3r Jeroni Fajardo (Beta)
15 (6+9)
4t James Dabill (Gas Gas)
20 (5+15) Fora de la final:
5è Takahisa Fujinami (Montesa)
7
6è Adam Raga (Gas Gas)
8
Mundial
1r Toni Bou (Montesa)
95
2n Albert Cabestany (Sherco)
77
3r Adam Raga (Gas Gas)
45
4t James Dabill (Gas Gas)
44
5è Jeroni Fajardo (Beta)
42
6è Takahisa Fujinami (Montesa)
29
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.