Lluís Llach, principal reclam d'un acte de la CUP pel «sí» en el referèndum del 25-A

La xerrada es farà a Girona el 16 d'abril

Des de la CUP consideren «molt important» que un «referent no només musical, sinó també ètic i polític» com és Lluís Llach hagi acceptat participar en la xerrada i el debat que organitza la formació independentista a favor del «sí» a la independència de Catalunya. L'acte es farà a la Casa de Cultura el dia 16 d'abril a partir de dos quarts de vuit del vespre. Hi participaran també representants d'altres territoris dels Països Catalans, com ara Feliu Ventura (País Valencià), Rosa Calafat (Illes Balears), Berta Ménem (Franja de Ponent) i Marta Serra (Catalunya del Nord).

Tres punts de votació

Per la seva part, Girona Decideix ha situat tres punts permanents de vot anticipat a la llibreria Les Voltes, a la llibreria del campus de Montilivi de la UdG i a l'ADAC. Vilablareix Decideix, per altra banda, va fer dijous una xerrada amb l'exalcalde de Salt Salvador Sunyer, que va ressaltar la necessitat de canviar la Constitució Espanyola. També va dir que considera esgotada la via dels estatuts. A més, va assenyalar cap a Europa per continuar cap a la independència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.