A punt de finalitzar les obres del vessant Sud del Castell d'Onda

Les obres de la primera fase de la consolidació del vessant Sud del Castell d'Onda, es troben a punt de concloure, a falta únicament de la urbanització del replà inferior i de l'enllumenament de l'entrada de la cova de l'algepsar.

Aquesta obra està finançada en el seu 70% pel Fons Europeu de Desenvolupament, mitjançant el Ministeri d'Administracions Públiques. També ha rebut un bon pessic de subvenció la rehabilitació de la Casa dels Mestres, com a local adreçat al món associatiu d'Onda.

Totes dues obres tindran una clara repercussió sobre el nucli històric de la localitat i al mateix temps, sobre el teixit econòmic de la vila.

Pel moment, al castell s'ha bastit una plataforma en forma d'escull amb una alçaria de vora set metres, composta per pedres de grans dimensions. S'ha deixat una porta i un túnel per poder accedir a la cova de l'algepsar, que ha de restar il·luminat i un grup d'operaris de treball vertical, han subjectat tot el vessant amb una malla metàl·lica.

Segons s'ha sabut en conferència de premsa a peu d'obra, aviat s'encetarà la segona fase de consolidació de l'Alcaçava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.