Una operació tornada sense incidències i escalonada

Les poques retencions de cotxes es van produir entre Calonge i Platja d'Aro

De retencions importants de cotxes no n'hi va haver, però es van produir les inevitables cues dels dies de sortida massiva de vehicles. És el cas de la cua de 12 quilòmetres que es va originar a la carretera C-31 entre Palamós i Platja d'Aro.

Les retencions puntuals de cotxes es van produir ahir al migdia i a primera hora de la tarda entre Calonge i Platja d'Aro. També se'n van produir a quarts de vuit del vespre a Medinyà al llarg d'un parell de quilòmetres.

Un dels punts de les comarques gironines que van experimentar més volum de trànsit va ser l'autopista AP-7 a l'altura de Maçanet de la Selva, on coincideix el trànsit provinent de la Selva amb el de l'Empordà. A les vies procedents de la Costa Brava, que són les que presenten més complicacions habitualment, com la C-35, C-31 i C-65, els vehicles circulaven de manera fluida. També al llarg de tot ahir es van instal·lar cons a la C-65 a Cassà de la Selva per facilitar la circulació al llarg d'un parell de quilòmetres.

Al municipi de Sant Pere Pescador, les obres que es fan al pont sobre el riu Fluvià van agreujar les cues que es formen normalment durant la temporada turística amb els vehicles que es dirigeixen a les platges. Al pont s'ha de donar pas alternatiu durant les obres i això va agreujar el problema.

A l'Alt Empordà també la mobilitat de l'operació tornada i la pluja que va caure diumenge van alentir el trànsit a la variant de Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.