3a DIVISIÓ

Luis Sardà espera engrandir el Mataró amb un projecte mediàtic

El cantant Luis Sardà diu que treballarà per engrandir el club

Admet que en aquests moments l'economia de l'entitat «espanta»

El cantant i productor Luis Sardà, que s'ha convertit oficialment en el nou màxim accionista del Club Esportiu Mataró en substitució de Francisco Gonzalo, va assistir diumenge al primer partit del conjunt maresmenc, una primera cita que va resultar ser rodona (3-0 a favor dels de Jaume Creixell en el crucial partit contra el Banyoles). Molt menys idíl·lic que aquesta primera presa de contacte serà el panorama que espera a partir d'ara Sardà, bàsicament en el vessant econòmic, ja que el deute del club esgarrifa. «Estem en un moment molt delicat, i qualsevol moment difícil espanta tothom», va declarar Sardà al diari digital Capgròs. Està previst que al llarg d'aquesta setmana el nou mandatari del Mataró expliqui en una roda de premsa les bases de la seva primera aventura en el món del futbol.

Amb la cantant Rebeca.

Si la idea de Sardà és fer un projecte mediàtic, la primera cara famosa que va desfilar pel Carles Padrós va ser la de la cantant Rebeca, coneguda essencialment per la seva cançó Duro de pelar.


Luis Sardà

NOU MÀXIM ACCIONISTA DEL CLUB ESPORTIU MATARÓ

«No tinc la clau per solucionar els problemes d'un dia per a l'altre, però sí que puc buscar sinergies per tirar això endavant»

«Estem en un moment actual molt delicat, i qualsevol moment difícil espanta tothom»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.