La vida del científic Narcís Monturiol, en un videojoc

Els alumnes de cinquè i sisè de primària poden conèixer la vida de Narcís Monturiol, inventor del submarí, a través d'un joc en línia que ha ideat el Comissionat per a Universitats i Recerca, amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Barcelona. Mentre els alumnes juguen no només es diverteixen, sinó que aprenen aspectes sobre la vida i l'obra del científic del segle XIX, coincidint amb el 150è aniversari de l'avarament del seu primer submarí. Per ampliar coneixements, els jugadors han de llegir la informació que apareix al joc en forma de llibres virtuals. Com més coses saben sobre Monturiol, més poden avançar en el joc. Per valorar els coneixements adquirits, els mestres poden fer un test al final de la classe. El joc sobre Narcís Monturiol es pot trobar a la xarxa, a l'adreça www.monturiol.net.

El comissionat per a Universitats i Recerca, Joan Majó, va destacar ahir en la presentació d'aquest videojoc el valor educatiu, «perquè permet apropar els científics catalans a l'escola». La intenció del comissionat és fer altres jocs d'altres científics catalans. D'altra banda, també va avançar que treballen en un joc sobre l'edat mitjana perquè els alumnes puguin conèixer personatges de tanta rellevància com per exemple Ramon Llull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.