L'escriptor Manel Alonso afig un vídeo per a un nou llibre de poemes

  • L'escriptor i editor a una de les paradetes de la Fira del Llibre de València. / ESCORCOLL.
  • VÍDEO: Vídeo amb el qual Manel Alonso complementa el seu darrer poemari.

Després de l'aparició el desembre del 2009 a l'editorial Agua Clara del llibre de poesia Correspondència de guerra que Josep Antoni Fluixà al pròleg definia com un llibre combatiu i atrevit, l'escriptor de Puçol, Manel Alonso, presenta aquest mes d'abril un segon llibre de poemes editat en aquesta ocasió per Onada edicions.

El poemari porta per títol Si em parles del desig prologat per Josep Manuel Sanabdon, es tracta d'un poemari de marcat caràcter eròtic.

L'obra poètica es complementa amb un vídeo que ha estat possible gràcies a la col·laboració amb el fotògraf Vicent Salvador i Llopis i Ximo Gimeno. Tots tres, han fet possible un complement interessant per ser escoltat i vist al mateix temps en format multimèdia.

Manel Alonso i Català naix a Puçol l'agost de 1962. Un bon dia es va fer periodista i després editor perquè cap professió no era capaç d'omplir-lo. Ha participat en la fundació de la revista l'Aljamia, disposa del XIIIè Premi dels Escriptors a la difusió, i actualment gestiona Brosquil edicions després d'haver passat per la direcció de diverses editorials (Germania Serveis Gràfics i 7 i mig editorial de poesia). És autor de llibres infantils, Xè Premi de Narrativa Infantil Empar de Lanuza i Xè Premi Samaruc atorgat per l'Associació de Bibliotecaris Valencians. També ha escrit contes i la seua expressió poètica es recull de moment en quatre poemaris: Amb Els plànols del record (1994), Oblits, mentides i homenatges (1998), Un gest de la memòria (1999), Com una òliba (2002) i en l'antologia Les hores rehabilitades (2002). El seu darrer poemari és el que presenta ara: Si em parles del desig.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.