el lector escriu

Cadaqués i les obres

Per molt que l'alcalde de Cadaqués digui que no, ell i els seus regidors són els únics responsables que tota la vila de Cadaqués sigui plena d'obres. Tothom sap que sense el permís de l'alcalde cap empresa constructora no pot entrar a treballar al poble, i encara que tots podem estar d'acord que és necessari canviar els tubs de desguàs i arranjar les ribes, el que és clar és que no han sabut gestionar el temps ni el moment.

Pel que es comença a veure, ni la gran esplanada sense desnivells ni les descomunals grades més típiques de grans ciutats no tenen res a veure amb Cadaqués, i quan les obres estiguin acabades podrien aixecar una gran polèmica. Trobo una barbaritat que després de Setmana Santa l'Ajuntament hagi donat permís per obrir les clavegueres de la riba des Poal i les del passeig, on la gent es banya ben a prop. Potser el més greu és que els visitants mengen a les terrasses al costat de la brutícia, amb els camions que passen plens de la porqueria que treuen de la riba. Les obres que van començar el mes d'octubre i que van de la punta d'en Pampà a la riba del Colom encara no estan acabades. Quina imatge donem com a poble turístic? Com és possible que les obres de les Herbes després de set mesos no estiguin acabades o almenys aturades? A Cadaqués, sense poder treballar els mesos d'abril, maig i juny, ens és del tot impossible aguantar la temporada turística, ja que el personal l'hem de contractar per sis mesos i aquests tres mesos ens són indispensables per pagar impostos i mantenir el personal. Penso que després de l'estiu queda temps per reprendre les obres, i que el món no s'acaba aquest any, afortunadament. I encara que el senyor alcalde per la ràdio local digui irònicament que quan tot estigui acabat li donaran les gràcies, molts dels petits comerços ja estaran a la ruïna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.