Quins collons!

Dilluns passat, devien ser dos quarts de vuit, hem anat a caminar com fem cada dia amb la meva dona, per allò de la salut. Normalment anem fins la gorga d'en Vila, a la riera de Santa Coloma, en un trajecte d'una horeta anar i tornar. Cada dia en arribar a la gorga (un paratge d'una bellesa feréstega que recomano als visitants), que impressiona, ens asseiem a reposar uns instants abans d'iniciar el retorn a la ciutat.

Tal com us deia, pel saltant que hi ha a la riera queia un doll d'aigua que enamorava per la seva abundància. Tot de cop ens ha abordat un vianant més matiner que nosaltres i ens ha comentat orgullós: «Quin doll d'aigua que porta la riera avui...», i a mi m'ha vingut al cap de sobte el disbarat que vol fer l'alcalde, Antoni Sola, i els que li donen suport a l'Ajuntament (ERC i PSC), d'anar a buscar l'aigua de consum de la ciutat a la dessaladora de Blanes. Li ho he comentat al company de caminada i m'ha dit si a veure si s'han tornat bojos, aquests de l'Ajuntament.

Amb l'abundor d'aigua que tenim a la riera i tan fàcil que seria fer la tan cobejada presa de les Fosses, com és possible que es plantegin anar a buscar-la a la dessaladora de Blanes? Quina bestiesa tan gran. Em temo que al poble de Santa Coloma el seu govern li encolomarà un cop més un mort pel sistema dels fets consumats a les fosques i sense fressa, que es com treballen els que fan malifetes. Pel que veig, la ciutadania està totalment desinformada del tema i quan vulguin adonar-se'n ja la tindran a dins.

Des d'aquí faig una crida perquè l'Ajuntament de Santa Coloma i sobretot el Sr. Antoni Sola i Bohigas, alcalde, facin un esforç d'informació i no prenguin decisions al marge del poble.

Tant de bo així sigui.

Encara que ho dubto...

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.