Necrològiques

Mossèn Àngel Pla, un mossèn estimat

Fa unes tres setmanes que vaig fer una visita a mossèn Àngel Pla a la residència per a capellans Bisbe Sivilla, perquè m’havien dit que el seu estat de salut havia empitjorat. Va ser una visita amable i emotiva en la qual vàrem recordar els temps en què mossèn Àngel havia estat rector de Vilanna. Va aprofitar la meva visita per interessar-se per gent de Vilanna que havia conegut, si encara eren vius alguns o si tenien família joves del poble que ell havia tractat. Ens ho vàrem passar molt bé tots dos. I em vaig comprometre que abans de Nadal hi tornaria.

I avui, dimecres, m’he assabentat que havia mort. La gent de Vilanna que el va conèixer segur que en guarda un molt bon record, perquè va ser un mossèn que es va fer estimar. Jo mateix el tenia també en gran estima per tots els anys en què vàrem coincidir, ell com a rector i jo com a alcalde de Bescanó.

Va ser un mossèn col·laborador i a qui es feia molt difícil dir que no si demanava alguna cosa per a la parròquia. Ell va ser el que més va treballar per fer possibles les obres de construcció del porxo de l’entrada i de la restauració de les façanes de l’església de Vilanna. I va ser amb ell que també vàrem començar a parlar de la restauració de la rectoria per tal de convertir-la en el que avui és, un local social per al poble de Vilanna i de Bescanó.

Moltes gràcies, mossèn Àngel. La gent de Vilanna, de Bescanó i jo personalment us recordarem amb estima perquè vàreu ser un bon rector i una molt bona persona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia