Necrològiques

Josep M. Ferrer Vilà

Flequer de Salt

Avui hem de dir amb recança adeu a en Josep Maria.

En Josep Maria va ser un excel·lent estudiant però de seguida s’endinsà al món de la fleca, on el va introduir el seu pare. Fa 53 anys va arribar a la vila de Salt juntament amb la seva muller, la M. Pilar, amb la il·lusió de començar un projecte de vida junts. L’inici d’aquest projecte comença a la fleca Can Caula, situada al carrer Major de Salt. La professionalitat, l’amor cap a la feina i els valors propis el van portar a obrir diverses fleques sota el nom de Fleca Ferrer i posteriorment Forn Mont-Ras. Paral·lelament al pa i els croissants... la seva vida va estar estretament lligada a la terra de Madremanya i Corçà, on cuidava amb amor i passió oliveres, parres i horts. Amb filles i nets van gaudir de moments i celebracions sempre reflectint la senzillesa que el caracteritzava.

Un cop jubilat, la farina no es va desenganxar de les seves mans fins a l’últim moment.

Josep Maria, el teu exemple, el teu record, la teva estimació no s’esborraran mai en nosaltres i volem seguir el teu camí de bona persona, senzilla en les seves accions, pacient en els seus actes i orgullós de la seva família.

La família vol donar les gracies a tothom que li ha fet costat al llarg de la seva vida i sobretot al llarg de la seva malaltia. Volem agrair especialment la feina dels metges que ens heu cuidat en aquest procés tan dur: el doctor i amic Jaume Torramadé i el seu equip, l’oncòloga doctora Guardeño, la doctora Cruz, la doctora Claustre Fabia i tot l’equip d’infermers que l’han cuidat. A tots, moltes gràcies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia