Camps diu que està imputat en el «cas Gürtel» perquè es va fixar el repte de liderar el PP espanyol

Cap dirigent estatal del partit assisteix a l'acte de suport al president valencià

Camps es va mostrar convençut que «tots els militants del PP» van saber després de la derrota electoral del 2004 en les generals que «era l'hora» del PP al País Valencià, i que el partit es convertiria en «referència inexcusable». «Vam assumir el repte de liderar aquest gran partit en l'àmbit espanyol i d'aconseguir que siguem a les portes que el PP d'Espanya torni a governar a Espanya», va afirmar Camps, que va considerar que l'«origen de tot» és el fet que no es va conformar a ser un «president còmode» per als «interessos de Zapatero».

«A partir d'aquest mateix instant, també comencem a elaborar el programa electoral i, per tant, de govern dels quatre anys següents», va afegir-hi Camps, que es va mostrar convençut que serà qui dirigirà «el destí» del País Valencià després de les eleccions valencianes i municipals del 2011.

Mariano Rajoy va assegurar des de Lleida que tant ell com la direcció estatal del partit continuen donant suport al president valencià, malgrat que no va assistir a l'acte de commemoració del tercer aniversari de la victòria dels populars al País Valencià. El president del PP va explicar que havia preferit acudir a l'Aplec del Caragol de Lleida «perquè és una festa molt important» i el PP a Catalunya li ho havia demanat. «Fa temps que estava previst, i com deuen comprendre no és possible ser a dos llocs a la vegada», va indicar. També va dir que no sabia si algun dirigent estatal del PP havia acompanyat Camps.

El Tribunal Suprem ha ordenat l'obertura de la causa judicial contra Francisco Camps per haver acceptat regals suposadament en el marc de la trama del cas Gürtel.

«Què ha de celebrar?»

La secretària d'organització del PSOE, Leire Pajín, va preguntar «què ha de celebrar, Francisco Camps», si la seva comunitat autònoma és la que encapçala els índexs de «l'atur» i «el dèficit»? En una reunió amb alcaldes i portaveus socialistes d'Alacant, en la qual va subratllar que cap dirigent estatal i de l'executiva alacantina del PP no va voler assistir a la «festa de Camps», Pajín va afirmar que els populars «intenten convèncer-nos que és normal rebre regals», però el problema «no són els regals que es reben, sinó de qui es reben i per què es reben». «Camps, segrestat per les seves mentides i pel seu pànic a sortir al carrer per si troba un periodista o un ciutadà incòmode, no dóna explicacions, s'amaga i només sap afegir-se a les festes», va dir la dirigent socialista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.