Temps real

Final d’obra a l’avinguda Montgó de l’Escala

S’ha substituït uns 150 metres de clavegueram malmès per la salabror

Aquest cap de setmana s’ha reobert el trànsit al tram de l’avinguda Montgó on s’ha millorat la canonada de sanejament i de l’evacuació d’aigües pluvials. En concret, s’ha substituït 150 metres de clavegueram, una afectació que es va descobrir en visualitzar-se diversos enfonsaments del ferm que es van confirmar en ser revisada la xarxa amb càmeres. L’avinguda Montgó es va refer l’any 2017 amb una millora del ferm i també de les voreres. En aquella reforma es va millorar tota l’avinguda des de la rotonda de Riells fins a la rotonda que va cap a la zona del port. S’aprofitarà ara també aquesta reparació per millorar els pendents i s’anivellarà per fer més efectiva la recollida de les aigües pluvials en superfície.

L’aigua que baixa pels carrers Figueres i avinguda Riells s’acumula en aquesta zona quan plou amb intensitat. S’ha fet un rebaix a la zona de la plaça de l’Univers, cosa que permetrà que l’aigua s’evacuï de manera més ràpida cap a la platja de Riells.

També s’ha adequat el carreró que uneix la zona amb el passeig de Riells, que s’ha dotat amb el mateix tipus de paviment que les voreres que es van millorar en l’última remodelació. Aquesta mateixa setmana s’ha de posar en marxa la millora de la plaça de Víctor Català, uns treballs que formen part dels projectes dels pressupostos participatius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia