Futbol català

2a DIVISIÓ B

GRAMENET

La nova Grama comença el El 2 de juliol, el dia de les eleccions

El president de la gestora diu que el deute és d'1,5 milions com a mínim

L'assemblea colomenca de socis va fixar ahir les eleccions pel 2 de juliol

ELECCIONS:
JUNTA ELECTORAL:
MESA ELECTORAL:

El futur del Gramenet depèn del pròxim 2 de juliol. Aquesta és la data que van consensuar els 51 socis presents en l'assemblea extraordinària juntament amb la junta gestora, per celebrar les eleccions a la presidència. D'aquests comicis n'hauria de sortir una nova junta directiva i un nou president que tenen poc menys d'un mes, fins al 30 de juliol, per trobar els diners per pagar els deutes als jugadors, i evitar el descens administratiu a tercera divisió.

Abelló acusa els anteriors presidents i directius.

El president de la junta gestora, Jaume Abelló, explica en un vídeo del seu partit polític –el grup independent Gent de Gramenet– què s'ha trobat a les entranyes del club des que n'és el president. Abelló, que va ser directiu de l'època Antonio Morales, assegura: «El deute és com a mínim de 1,5 milions d'euros, però no ho sabem exactament, perquè hi ha gent que té papers amagats i no ens els facilita», i afegeix: «És molt difícil que la Grama se salvi, els problemes són irresolubles.» Abelló, però, va més lluny encara, i afirma que han desaparegut documents oficials, com actes de juntes, i han trobat firmes falsificades. «Els responsables són tots els membres de les juntes directives d'Ortega, Génova i Ferrer, tots han fet desaparèixer papers», conclou el president de la junta gestora.

LES XIFRES

divendres 2 de juliol (de 17 h a 22 h).
Antonio Romera, Raúl Pérez i Rubén Checa.
Ivan Ibáñez, Josep Cuixart i Raúl Gómez.

Bartu va eliminar Goyo

El que era un secret de domini públic a Santa Coloma, que l'exalcalde Bartomeu Muñoz, Bartu, és qui va fer fora Gregório Goyo Génova de la presidència de la Grama, ha quedat al descobert en el famós sumari del cas Pretòria en una de les converses entre l'exalcalde i el cervell de la trama, Luis García, Luigi. «El president que hi havia ja el vaig eliminar [Génova] i ara hi ha un paio simpàtic i encantador a qui ni tan sols han vist mai [Vicente Ferrer]», diu Bartu. I en relació amb el conveni incomplert entre el Barça i la Grama, que és part dels mals econòmics del club, l'exalcalde diu a Luigi en la mateixa conversa: «L'última vegada que ens vam veure amb ell [Laporta] em va dir que aquell conveni és una merda, perquè els del Gramenet són uns fills de puta.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.