Medi ambient

Blanes redistribueix la sorra que queda a la platja perquè l'Estat no n'hi aporta

Els treballs duraran dues setmanes

Els darrers temporals van provocar que grans quantitats de sorra s'acumulessin en alguns punts de la platja, mentre que a pocs metres quedaven al descobert roques de grans dimensions que podien comportar un perill per als banyistes. L'actuació, que està previst que duri unes dues setmanes, té un cost d'uns 20.000 euros, als quals s'han de sumar uns 2.500 euros que s'han destinat als treballs per moure les roques perilloses.

«Estem obligats com a ajuntament a mantenir la vila tan cuidada com sigui possible», va afirmar ahir l'alcalde de Blanes, Josep Trias (CiU), que va dir que és «molt important» per al municipi tenir en bones condicions les platges, ja que la ciutat és «una destinació de turisme familiar i esportiu».

Trias va explicar que en aquests darrers dos anys l'Estat ha fet una aportació d'un total de 700.000 m³ de sorra, però que aquesta temporada, després «d'intensificar les reunions, des de Madrid els han dit que no ho farien».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.