Administracions

Plega el segon interventor de Tossa del mandat i el PSC diu que és arran d'emetre informes desfavorables

El govern de CiU respon que l'últim ha plegat per «acumulació de feina»

Colom afirma que la tresorera ha trobat una feina al lloc on viu, a la demarcació de Barcelona, i que no només ha plegat de Tossa, sinó també de Blanes. Per això, diu Colom, l'interventor ha hagut de renunciar per «acumulació de feina», ja que és titular de Blanes i anava a Tossa a temps parcial, cobrant 1.500 euros mensuals per treballar dotze hores al mes. Colom afirma que aquests moviments són habituals en aquest moment, perquè hi ha hagut un concurs de places.

El PSC té molts dubtes, però, que no hi hagi res més al darrere. Mundet recorda que un tribunal ha donat la raó a l'anterior interventora i obliga l'Ajuntament a readmetre-la després d'haver-la fet fora, «per raons polítiques», diu, i es mostra sorpresa perquè els dos canvis s'han produït després que aquests haguessin emès «informes desfavorables» al govern. Aquest últim interventor va emetre un informe desfavorable fa poc, afirma Mundet, sobre contractar una empresa que havia de comprovar que unes obres executades per l'anterior govern de PSC i ERC a les rotondes de l'entrada de Tossa per Llagostera i a Can Vergonyós.

«Demanem explicacions a l'alcaldessa», assenyala també Mundet, que recalca que ara és un moment delicat pel tema del conflicte amb els treballadors per les nòmines, el tancament de pressupostos i la crisi.


LES PROTAGONISTES

PILAR MUNDET
portaveu del psc
«És curiós que es produeixi després d'informes desfavorables de l'interventor»
IMMA COLOM
ALCALDESSA DE TOSSA
«L'interventor ha hagut de renunciar per acumulació de feina»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia