Serveis

tarragona

2.600 usuaris del servei d'assistència a les estacions

Durant el primer semestre d'enguany han estat 2.634 persones les que han utilitzat el servei Atendo, destinat a les persones amb mobilitat reduïda al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Aquest servei té l'objectiu de facilitar els desplaçaments a estacions i l'accés als trens d'alta velocitat, llarga i mitjana distància i Avant a persones amb mobilitat reduïda. La demarcació de Tarragona disposa de set estacions que tenen serveis d'assistència. A l'estació del Camp de Tarragona van atendre 1.753 persones el primer semestre d'enguany.

A les estacions de Tarragona i l'Aldea els usuaris que han necessitat el servei han estat de 590 i 267, respectivament. Les estacions de Torredembarra, Port Aventura, Reus i Tortosa ofereixen el servei Atendo de manera puntual. Això permet donar assistència fent una sol·licitud dotze hores abans que surti el tren. Aquest servei es complementa amb les estacions permanents d'assistència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia