Joaquim Maria Puyal, Josep Maria Recasens i Gayatri Spivak, doctors «honoris causa» per la URV

El periodista Joaquim Maria Puyal serà investit el proper dimarts doctor honoris causa per la URV, en un acte que se celebrarà al paranimf de la universitat a les dotze del migdia. Precisament aquesta setmana, el consell de govern de la URV ha aprovat la investidura de dos doctors més: l'un és l'exalcalde de Tarragona i historiador autodidacta, Josep Maria Recasens, i l'altra és Gayatri Chakravorty Spivak, proposada pel departament d'anglogermàniques i professora de la Universitat de Columbia.

Abans, però, encara serà investit un altre historiador: Josep Fontana, deixeble de Ferran Soldevila, de Jaume Vicens Vives i de Pierre Vilar, i exdegà de la UAB i Premi Nacional de Cultura de la Generalitat l'any 2007. A més, també serà investit Jean Watson, com a proposta del departament d'Infermeria. Watson és la fundadora del Center for Human Caring in Colorado, dels Estats Units, i de l'International Caritas Consortium.

La URV ara per ara ja ha investit 23 persones doctors honoris causa, entre les quals destaquen Noam Chomsky, Lluís Barraquer, Amin Maalouf i Antoni Tàpies.

EL PERSONATGE

Joaquim Maria Puyal
periodista
Ha normalitzat l'ús del català en les retransmissions radiofòniques
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.