Societat

Pajín anima a denunciar a qui incompleixi la llei

La ministra de Sanitat afirma que la mesura es desenvolupa amb normalitat

El Departament de Salut inspeccionarà a partir d'avui els locals per comprovar l'aplicació de la llei

La ministra de Salut, Leire Pajín, ha animat aquest matí durant una entrevista a la Cadena Ser als ciutadans a denunciar qui no compleixi la normativa antitabac. “Qualsevol ciutadà pot denunciar qui estigui incomplint la llei”, ha declarat la ministra, que també ha afegit que “tenim un estat garantista i també ho serà en aquest afer”. Segons Pajín, “és veritat que els canvis d'hàbits no són de la nit al matí, però l'antelació ha fet que la llei es desenvolupi amb total normalitat fins ara i que continuï sent així”.

Pajín també ha destacat que, de moment, cap comunitat s'ha mostrat contrària a aplicar la normativa. Pel que fa a altres aspecte d'actualitat, com els casos de violència masclista, la ministra ha declarat que el “2010 ha estat un any dur, terrible” i que s'ha “de respondre a aquesta lacra inadmissible”.

Des de Catalunya, el Departament de Salut començarà a partir d'avui a inspeccionar el compliment de la llei en espais públics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.