Societat

Concentració silenciosa en solidaritat amb el Japó

Una vintena de persones es congreguen davant el consolat general nipó a Barcelona

Una vintena de persones, en representació de diverses associacions, han realitzat aquesta tarda una concentració silenciosa davant el consolat del Japó a Barcelona en solidaritat amb la catàstrofe provocada pel terratrèmol del passat divendres 11 de març.

Els participants en l'acte han lliurat un ram de flors al cònsol Ishihama, com a mostra del seu homenatge al poble nipó. Així mateix, han mostrat el seu condol per les víctimes.

“Hem vingut per donar el nostre suport al cònsol i la nostra solidaritat amb Japó tan pels efectes del tsunami com pels problemes greus que hi ha a les centrals nuclears”, ha explicat Núria Vidal de Llobatera, d'Ecologistes en Acció.

Després de la concentració davant la seu diplomàtica japonesa, ubicada a l'edifici de Caja Madrid que hi ha a la Diagonal de Barcelona, les mateixes entitats s'han dirigit a la plaça Sant Jaume de Barcelona, on hi ha prevista una manifestació en contra de l'energia nuclear aquesta mateixa tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.