Sis grups de pirotècnia participaran en el concurs de focs d'artifici de Blanes

La Oreja de Van Gogh actuarà el dia 19 a sa Palomera

El XXXIX Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava reunirà dues pirotècnies del país i quatre d'estrangeres. El dia 22 actuarà la pirotècnica Valenciana, de Llanera de Ranes (la Costera), guanyadora del concurs de l'any passat, que encetarà aquesta edició. Posteriorment, actuaran les pirotècniques Martarello (Vènet, Itàlia), guanyadora el 1997; Surex (Polònia); Vulcano (Estat espanyol); Portugués (Vilamarxant, el Camp del Túria), i Show FX (Austràlia), que clourà el concurs el dilluns 27 de juliol.

La que ha participat més cops en el concurs de Blanes és Martarello (el 2004 i el 2007, els dos últims). També les pirotècnies Portugués i Vulcano han participat en edicions més o menys recents. Cal destacar el debut de dues empreses de fora de l'Estat espanyol: l'australiana Show Fx i la polonesa Surex.

Pel que fa als altres actes de la festa major de Santa Anna, Gómez va destacar com a principal i notòria novetat que el 19 de juliol que ve actuarà, a la Roca de sa Palomera, La Oreja de Van Gogh, en el concert que farà de tret de sortida de la festa. El regidor del PDB va reconèixer que aquesta mena d'actuacions poden tenir «detractors» per l'elevat caixet dels artistes, però va explicar que un concert com aquest «deixa importants beneficis a la localitat» i que, a més, l'Ajuntament podrà fer front als 50.000 euros que costa l'espectacle a través d'empreses patrocinadores. El concert començarà a les 22 hores amb el grup La Sonrisa de Júlia com a teloners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.