Els organitzadors de la manifestació contra la corrupció desvinculen la marxa de qualsevol formació política

El col·lectiu censura les declaracions del vicepresident Cotino en què qualifica de «radicals» als qui hi van assistir

El col·lectiu No a la Corrupció ha censurat les declaracions del vicepresident tercer del Consell, Juan Cotino, en què els ha qualificat de «radicals i membres de l'extrema esquerra» en un intent de vincular-los amb determinats partits polítics. «La manifestació va ser una iniciativa ciutadana, desvinculada completament de qualsevol partit polític. Les adhesions individuals, col·lectives, com ara Escola Valenciana, o Ja en Tenim Prou i dels partits polítics Iniciativa PV, Bloc, Verds-EE, Esquerra, Esquerra Unida i el Partit Comunista van ser posteriors», recorden en un comunicat. El col·lectiu també ha criticat que si Cotino els ha qualificat de «radicals per exercir el nostre dret de manifestació, el PP també podria considerar-se així, ja que recentment ha eixit al carrer per oposar-se a la llei de l'avortament».

Els organitzadors de la marxa han demanat a Cotino que rectifique i que exigisca la dimissió de Camps per netejar el nom dels valencians i les seues institucions. També han agraït l'assistència a tots els manifestants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.