Necrològiques

Mossèn Joan Travesa Xiberta

Havia estat rector de Sant Feliu de Pallerols, Lladó i Espinavessa, entre altres parròquies

Mossèn Joan Travesa Xiberta, exrector de Sant Feliu de Pallerols, Lladó i Espinavessa, va morir ahir a l’edat de 91 anys.

Nascut a Canet de Mar el 28 de març del 1930, després de fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona va ser ordenat prevere a l’església de Sant Martí del mateix seminari. Tot seguit, va ser nomenat vicari de la parròquia de Sant Josep de Girona i el 1955, de Canet de Mar. Va ser també ecònom de Colomers i Vilopriu (1968), i de Lladó, Espinavessa i Sant Martí Sesserres (1978), a més de capellà del santuari de la Mare de Déu del Mont.

Del 1985 al 1986 va ser rector de Lladó, Espinavessa i Sant Martí Sesserres. El 1986 va ser nomenat rector de Sant Feliu de Pallerols, Cogolls, Sant Iscle de Colltort i Sant Miquel de Pineda.

Del 2009 al 2020 va ser capella custodi del santuari de la Mare de Déu de la Misericòrdia de Canet de Mar. Actualment residia a la residència sacerdotal Bisbe Sivilla de Girona.

Les exèquies se celebraran dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Canet de Mar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia