Necrològiques

Adeu a l’Anita Claret

Gran amiga de les seves amigues, artista polifacètica i una de les fundadores de Girona, Temps de Flors, amb Maria Cubarsí, Assumpció Campistol, Maria Bachs, Rosa Labayen, Josep Tarrés i d’altres.

La seva vida ha estat dedicada a l’art, però –això sí– sense fer soroll, discreta com era ella i amb una gran sensibilitat. Gran col·leccionista i de família de col·leccionistes, la de nines antigues és la col·lecció més important, gosaria dir, de les nostres comarques. Ella les restaurava i els feia els vestits amb l’estil i els materials tots de l’època.

A Girona, a Temps de Flors havia creat espais molt treballats i d’una bellesa sensible i delicada. I també grans i espectaculars muntatges, arribant a instal·lar-hi cotxes antics de la col·lecció de la família Claret.

Tota la seva vida ha estat envoltada de vivències extraordinàries de les quals et feia partícip, amb una sensibilitat i delicadesa extraordinàries, i això la feia una persona única que trobarem a faltar.

Anita, sempre estaràs entre nosaltres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia