Infraestructures

infraestructures

El PP dubta que l'Estat vulgui acabar l'N-II

Critica que el Ministeri de Foment no desencalli el tram d'Orriols a Medinyà

El president del PP a les comarques gironines, Josep Enric Millo, es va sumar ahir a l'allau de crítiques al govern de l'Estat perquè ha optat per deixar aturat el desdoblament de l'N-II entre Orriols i Medinyà. “Dir que es desencallaran les obres de desdoblament al tram de Maçanet de la Selva a Caldes de Malavella i alhora deixar aturades les obres entre Medinyà i Orriols o sense ni tan sols saber què passarà amb el tram de Tordera a Maçanet de la Selva posa en dubte que la voluntat real del govern sigui prioritzar l'acabament d'aquesta obra”, va afirmar ahir el també cap de llista del PP per Girona a les pròximes eleccions autonòmiques.

Recorda que el govern de Zapatero ha fet diversos anuncis sobre el desdoblament de l'N-II que han quedat en no-res i assegura que ara “cal alguna cosa més que la paraula del Ministre José Blanco per creure que aquest cop va de debò”. Les crítiques de Millo no han salvat el responsable d'infraestructures de la Generalitat, Joaquim Nadal, a qui ha acusat de “ no fer la feina i quedar en ridícul davant els gironins”. “Ha fet un paper galdós permetent que el govern estatal ens hagi enganyat amb l'N-II”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.