Necrològiques

En record de Josep Maria Casas i Buxeda

Amb el traspàs de Josep Maria Casas m’ha vingut al cap tot el que ha representat i representa per al GEiEG i per a l’esport en general. Per al GEiEG ha estat una persona activa i dinamitzadora. Ha representat i continuarà representant molt, perquè en Josep Maria no marxarà mai del GEiEG.

Va ser jugador i cap de la secció d’handbol, i va ser el representant del GEiEG en la fundació de l’Asobal (Associació de Clubs d’Handbol). Va treballar desinteressadament i de valent per l’handbol no només grupista, sinó també gironí i també va ser fundador de l’Aviac (l’associació de veterans d’handbol), en una clara mostra de la seva gran estima per aquest esport. Però en el GEiEG no només va aportar el seu granet de sorra per al creixement de l’handbol. En el Grup també va prendre part de manera activa en moltes iniciatives i en les activitats més emblemàtiques (Festa del Pedal, Aplec,...)

En l’actualitat formava part de la Comissió del Museu, que fa temps que treballa en la classificació i la recuperació del patrimoni documental i històric de l’entitat que servirà per als actes del centenari i el futur museu.

En Josep Maria ha estat un grupista fidel i sempre ha estat predisposat a col·laborar en el que fes falta. D’aquesta seva voluntat va arribar a ser vicepresident, amb l’únic objectiu d’ajudar el GEiEG.

Amic dels seus amics, com a bon gironí també participava de manera activa en les diferents activitats de la ciutat, on destacava pel fet de ser un actiu membre de la Confraria dels Manaies.

També li agradava el bon menjar i la companyia dels amics; per això li agradava trobar-se al voltant d’una bona taula i d’aquí la fundació de la Confraria dels Eixugamorros.

Aquest 2018, quan l’handbol grupista fa 75 anys, cal deixar clar que en Josep Maria va ajudar a escriure una part de la seva història.

Ens ha deixat en Josep Maria. Ho ha fet de manera física, però el seu tarannà, la seva manera de fer i el seu carisma perduraran sempre en el GEiEG.

Josep Maria, gràcies per tant.

Una forta abraçada a l’Imma, la seva dona, els seus fills i els seus nets.

Descansa en pau i fins sempre.

(*) Francesc Cayuela és president del GEiEG

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia