Necrològiques

Josep Arxer i Anglada

Fundador d’Assessoria Arxer i un gran pare, avi i besavi

Dimarts tancava els ulls a la terra per anar a la casa del Pare el fundador de l’Assessoria Arxer de Girona. El senyor Arxer va obrir la seva assessoria l’any 1956 a Girona amb la il·lusió en temps encara difícils de poder-se expandir i créixer, il·lusions normals en molts joves d’aquella època. Casat amb la Dolors Canal, varen tenir dos fills.

En Josep, el seu fill, l’any 1976 ja va formar part de l’empresa seguint els passos dels seu fundador. Tracte familiar amb el personal i un tracte molt professional amb els clients; després de més de seixanta anys segueixen amb la mateixa petjada i amb la particularitat que el senyor Arxer, fundador de l’assessoria, va veure la seva família dotada de més de deu nets i deu besnets.

Tres dels seus nets, en Miquel, l’Anna i en Jordi, ja estan també incorporats a l’empresa, fet que ell ha pogut veure, i gaudir d’aquesta tercera generació, motiu d’orgull per a tot fundador.

Avui li diran adeu a les 10.30 h del matí amb una sentida cerimònia religiosa a la parròquia de Sant Josep de Girona, la seva parròquia. De ben segur que molta gent del mon dels gestors, assessors, amics, coneguts i veïns es trobaran per estar al costat d’aquesta gran família en un moment tan especial de dir adeu a una persona estimada, el fundador, el pare, l’avi i el besavi d’aquesta llarga família.

Senyor Arxer, tinc la seguretat que, quan arribi a aquest lloc tan privilegiat que deu tenir reservat, l’àvia Dolors l’estarà esperant perquè li expliqui com de macos són els últims descendents que han arribat a la família i ella no ha pogut conèixer.

Descansi en pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia