Necrològiques

Adeu, Narcís Bonet, bon viatge, grupista

Dia trist en saber la notícia que Narcís Bonet ens ha deixat. En Narcís respirava GEiEG per tots costats. A tot el que feia el GEiEG en el seu vessant social, ell intentava donar-hi un cop de mà. Però, si hi ha una activitat que sentia seva, aquesta era la pujada als Àngels del GEiEG. Any rere any, l’incombustible Bonet no faltava a la cita. Ell era un dels encarregats de lliurar la medalla a tots els participants que creuaven la línia d’arribada. Imagineu-vos a quanta gent ha arribat a penjar la medalla i quanta gent l’ha reconegut. En la darrera edició (la 56a), celebrada l’últim mes de març, encara el podíem trobar al peu del canó fent la seva tasca amb la màxima il·lusió.

Soci des de fa 66 anys, en Narcís marxa després d’haver viscut les mil i una aventures al Grup i haver estat partícip en primera persona de l’entitat per excel·lència de la ciutat de Girona i la seva demarcació. Membre de la secció de muntanya, va formar part de les comissions de la baixada al Ter en piragua, de la Festa del Pedal, de l’aplec, a més de fer de controlador de les curses socials d’esquí. Però va destacar sobretot com a membre de la pujada a peu als Àngels, de la qual no es va perdre cap edició.

Narcís Bonet estimava el Grup i ho feia amb convicció i dedicació. Gràcies, Narcís, per tot el que has fet pel GEiEG. Gràcies per dedicar-t’hi.

El meu condol més sincer a familiars i amics d’en Narcís i molt especialment a la seva dona, Griselda Ginesta, i als fills Gerard, Eloi, Coral i Ramon.

Adeu, Narcís… Bon viatge...

(*) Francesc Cayuela López és president del GEiEG

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia