Necrològiques

A reveure, M. Teresa Planas

Era coneguda com ‘la Teresa dels Plàstics’ del mercat

Estimada M. Teresa, estem passant uns dies excepcionals i entre les notícies em va arribar que tu i el teu marit, en Ramon, estàveu ingressats en estat greu, tu més que ell. Sembla que havies caigut i us van trobar a tots dos. Els fets no importen, la gent que eren veïns vostres van pensar que et coneixia i m’ho van fer saber. Havíem anat a col·legi juntes.

Llavors amb en Raimon vam anar de lloguer a Vista Alegre, em vas veure i et vas apropar i em deies si et recordava. I tant, una de les últimes vegades t’havia comprat fireta per fer una cavalcada a la parada que teníeu al mercat del Lleó de plàstics i fireta. Penso que la vas tenir fins a la jubilació. La teva mare anys enrere havia treballat de cap de neteja a Can Cànoves. Llavors totes dues éreu al mercat.

El dia que ens vam retrobar vam comentar com n’érem de felices quan érem petites sense tenir res. Tu estaves molt enfonsada, havia mort la mare i l’havies cuidat. Estàveu molt unides en no haver tingut fills. Penso que fins i tot tenies la carrera de mestra, que vas desestimar. Al mercat et coneixia molta gent com la Teresa dels Plàstics. Has marxat en aquest moment tan convuls, i a més no et tocava. En el moment d’escriure aquestes ratlles no sé el destí del teu marit, si estava amb tu. L’altre dia vaig preguntar, sols vaig saber que no i ara no has pogut tenir el comiat que et mereixes perquè eres una persona estimada. Però vull que sàpigues que jo i de ben segur els que et coneixien i estimàvem mai t’oblidarem.

Descansa en pau.

(*) Filla dels fundadors de la Granja Mora

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia