Necrològiques

Josep Viñet Planella

Perruquer a la Bisbal d’Empordà

He estat un dels molts clients que tenia el perruquer Josep Viñet Planella, de la Bisbal d’Empordà, que ha mort ara malauradament a l’edat de 86 anys.

En Viñet, que va seguir ajudant, de tant en tant fins fa ben poc, el seu fill, en Jordi, havia continuat el negoci del seu pare, situat a sota les Voltes. En Josep representava tot el millor de l’ofici: a part de prendre literalment i amb expertesa el pèl, sabia distreure i instruir els seus clients amb humor i discreció, amb una afició impressionant a la història, i amb un coneixement profund i agut de la gent i dels esdeveniments de la contrada.

La Bisbal d’Empordà ha perdut una gran persona. Igualment que a tots els seus clients, em sap molt i molt de greu haver perdut un veritable amic. Al mateix temps que envio el meu consol a la seva família, reconec que a mi em queda el consol de poder tractar amb en Jordi, per sort un magnífic deixeble, en tots els sentits, del seu pare.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia