Necrològiques

En record de Josep Mestres Gumbau

Oller i mestre artesà de Quart, d’un gran valor humà

Dissabte passat, ens va deixar Josep Mestres Gumbau. Oller, mestre artesà terrisser de Quart i vicepresident de l’Associació de Terrissaires i Ceramistes de les Comarques de Girona.

La seva mort ens ha sobtat a tots. Home afable i d’un gran valor humà, va treballar sempre per dignificar i donar a conèixer l’ofici de terrisser. Membre actiu, va ser un dels fundadors de l’Associació de Terrissaires i Ceramistes de les Comarques de Girona, entitat que agrupa tot el sector professional de la ceràmica i terrissa de Breda, la Bisbal i Quart.

Essent la darrera generació d’una llarga nissaga de terrissers de Quart, en Josep de cal Fusteret tenia una dilatada carrera professional. Havia participat gairebé en totes les fires del sector en l’àmbit català, l’espanyol i l’europeu. Actualment, era el vicepresident de la nostra associació. Lamentem molt la seva pèrdua. En nom propi i de tota la junta directiva, expresso el nostre condol a la seva esposa Neus i als seus familiars i amistats. Com a company i amic el trobarem molt a faltar.

Avui, el sector terrisser i ceramista està de dol!

(*) President de l’Associació de Terrissaires i Ceramistes de les Comarques de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia