Necrològiques

Antoni Fité Vilarrasa

El secretari del Club Ciclista Bas Toni Fité va morir ahir a l’edat de 71 anys, sobtadament a causa d’un problema coronari. Va ser un dels fundadors del club, ara fa 42 anys, però ja anteriorment havia estat vinculat a les marxes cicloturistes que es duien a terme a diferents municipis gironins. Ha estat sempre un dels puntals de la marxa Terra de Remences de la Vall d’en Bas, una de les més populars del país en la seva especialitat. Fité ha estat vinculat a moltes entitats. De fet, diumenge es va celebrar l’edició d’aquest any de la Terra de Remences i ell encara havia assistit a les sis de la tarda a una reunió del club.

Últimament, a la plataforma ciutadana No És Un Vial. És Un Carrer, que reclama que es deixi d’utilitzar l’avinguda Sant Jordi d’Olot com a vial. La portaveu de l’entitat, Duaita Prats, ha remarcat la implicació de Fité en l’entitat: “És l’activista que totes les entitat somien tenir, aportava idees, era molt responsable i implicat i sempre estava disposat a ajudar.” Hi va coincidir el president del Club Ciclista Bas, Dani Bosch, que va recordar que Fité havia estat guardonat per la Generalitat el 2018 amb la Medalla de l’Esport.

Moltes altres entitats ja han manifestat el seu condol a la família. L’enterrament es durà a terme dijous a les dotze del migdia a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia