Necrològiques

CINEMA

L’actor Chance Perdomo

L’any 2019 va estar nominat al Bafta al millor actor protagonista per la pel·lícula “Killed by my debt”

L’actor britànic Chance Perdomo, conegut per les sèries “Chilling Adventures of Sabrina” i “Generació V”, va morir dissabte a l’edat de 27 anys en un accident de moto. Segons recull el mitjà britànic The Guardian, ell va ser l’únic implicat en l’incident, que va tenir lloc quan es dirigia cap a Toronto (Canadà) per començar a gravar la segona temporada de “Generació V”.

Nascut a Los Angeles, es va mudar quan era petit a Southampton, a Anglaterra. Tenia ciutadania britànica i nord-americana. Va assistir a la Redbridge Community School a Southampton i va estudiar al Peter Symonds College a Winchester. Tot i que el principi tenia la intenció d’estudiar Dret, finalment va decidir dedicar-se a l’actuació i amb els diners que va guanyar treballant en una sabateria i en un cinema, es va mudar a Londres. Allà, es va unir al National Youth Theatre i es va formar a Identity School of Acting.

Quan tenia 20 anys, va debutar a la televisió en la sèrie infantil britànica “Hetty Feather”. L’any següent va protagonitzar la pel·lícula de la BBC “Killed by my debt”, basada en el cas real de Jerome Rogers, un jove que es va suïcidar als 20 anys després d’acumular un deute de més de mil lliures a partir de dues multes de trànsit impagades per valor de 65 lliures. Per aquest paper, l’any 2019 va ser nominat al Bafta al millor actor protagonista de l’acadèmia britànica de cinema.

Pedromo també va ser conegut pel seu paper a la sèrie “Chilling Adventures of Sabrina” (2018-2020), on interpretava a Ambrose Spellman, un bruixot cosí de Sabrina que estudia amb ella a l’Acadèmia de les Arts Ocultes. Pel que fa al cinema, va treballar en les tres últimes pel·lícules de la sèrie “After”, basades en els llibres per a adolescents d’Anna Todd: “After we fell”, “After ever happy” i “After everything”. De fet, tant la sèrie “Generació V” com la pel·lícula “After everything” es van estrenar el setembre de 2023. L’últim treball de l’actor és la comèdia d’acció “Bad Man”, de Michael Diliberti, que encara no s’ha estrenat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia