Necrològiques

SOCIETAT

Mor als 57 anys Joan Fernández, conegut discjòquei de Sant Feliu

Es va estrenar a Ràdio Sant Feliu i va passar per totes les grans sales de la Costa Brava

El conegut discjòquei de Sant Feliu de Guíxols Joan Fernández Guillem, col·laborador en algunes de les grans emissores de la Costa Brava, va morir ahir als 57 anys després d’uns dies ingressat a l’hospital Josep Trueta. L’amor per la música li venia de família ja que era fill del conegut cantaire d’havaneres Pepe Fernández, membre d’Oreig de Mari i fundador d’un dels grans grups de Sant Feliu. els Llops de Mar.

Fernández va començar la seva trajectòria a Ràdio Sant Feliu, quan les instal·lacions estaven situades al carrer Capmany. “Devia tenir 15 o 16 anys; vivia a 30 metres de l’emissora i tenia una gran passió per la música i ràpidament es va fer un lloc entre nosaltres”, recorda l’antic director de la ràdio, Josep Andújar; que més endavant se’l va endur a Radio Blanes. També va col·laborar a Radio Costa Brava mentre es convertia de molt jove gairebé en un discjòquei professional, un dels més sol·licitats de les grans discoteques de la zona, com Paladium, Pachá, Tiffrany’s, Palm Beach o Caroll’s. Alguns dels seus antics col·legues han recordat la seva figura avui a les xarxes.

A Ràdio Sant Feliu va presentar el programa La pallissa on va fer famoses frases com “aquesta cançó ens acaba d’arribar amb la Sarfa de les sis”. Era un gran seguidor de la música internacional i estava al corrent de totes les modes del moment en la música electrònica. La seva gran passió era estar en les cabines, veure com s’omplia la pista i socialitzar amb tots els que ballaven.

La cerimònia de comiat ha tingut lloc aquesta tarda al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia