Necrològiques

Mor assassinat l’actor Johnny Wactor, popular per la sèrie ‘Hospital general’

Va ser tirotejat per uns lladres que intentaven robar el seu cotxe a Los Angeles

L’actor nord-americà Johnny Wactor (Charleston, 1986), de només 37 anys, va morir de forma tràgica el dissabte a la matinada víctima d’un tiroteig al centre de Los Angeles quan ell mateix intentava evitar el robatori del seu cotxe. Wactor es va fer popular al seu país sobretot en la popular sèrie Hospital General, on va interpretar durant gairebé dos anys (2020-2022) el paper d’un dels personatges més coneguts del programa, Brandon Corbin.

Segons va relatar la mare de l’actor al portal TMZ, especialitzat en notícies de la indústria de l’entreteniment als EUA, tres individus estaven intentant robar el cotxe o una part del motor quan Wactor els va sorprendre. L’actor, segons la mateixa versió, no va enfrontar-se als lladres però en adonar-se de la seva presència aquests el van disparar i el van ferir de gravetat. Els serveis d’emergència van acudir ràpidament al lloc dels fets, quan encara Wactor era viu. Unes hores després, amb tot, va ser declarat mort a l’hospital.

L’actor, que va debutar en la sèrie Army wives, el 2007 s’havia començat a fer un lloc a la indústria gràcies a la seva presència a Hospital general, la sèrie que més anys porta en pantalla als EUA. Havia participar en més de 200 episodis fent un personatge amb una vida farcida de problemes, sobretot amb les drogues. També va participar en la prestigiosa sèrie de l’HBO Westworld, que va rodar algunes de les seves millors escenes a Besalú, NCIS, Siberia i Mentes criminales.

En el cinema havia protagonitzat petits papers en algunes produccions de Hollywood, com ara la pel·lícula bèl·lica USS Indianapolis: Men of courage, interpretada per Nicolas Cage i dirigida per Mario Van Peebles. La seva última aparició a la televisió havia tingut lloc en set episodis de l’esbojarrada comèdia Barbee rehab. També va ser un dels actors en el rodatge de la pel·lícula de baix pressupost Dead talk tales: Volume I, estrenada aquest any.

La policia de Los Angeles encara investiga el cas ja que els sospitosos, segons els mitjans que ha seguit la informació, van fugir i encara no se’ls ha pogut detenir. La mort de l’actor ha reobert un cop més a la ciutat el debat sobre la inseguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia