Necrològiques

Lluís Saurí i Masó

Farmacèutic de Llagostera

El farmacèutic llagosterenc Lluís Saurí i Masó, exjutge de pau i membre del Consell Municipal de Salut de Llagostera, va morir ahir, dia 8 de juliol, a l'edat de 78 anys.

Lluís Saurí i Masó va néixer el 1935 en una família de farmacèutics. Va ser l'any 1925 quan Joan Saurí i Vilar, el pare de Lluís Saurí, va fundar la Farmàcia Saurí a Llagostera. Lluís Saurí va estudiar la carrera de Farmàcia, que va acabar el juny del 1971, tot i que no va poder prendre possessió de l'establiment familiar fins al 1972 per problemes burocràtics. Saurí va traslladar la farmàcia de la plaça de Catalunya al carrer Consellers. Vint anys després, el 1992, va fer un nou trasllat, aquest cop al al carrer Pau Casals, per tal de donar un millor servei i pel fet d'estar més a prop del dispensari.

Lluís Saurí es va casar amb Pilar Masgrau i Pallí l'any 1963. D'aquesta unió van néixer els seus dos fills, Joan i Magda Saurí i Masgrau, als anys 65 i 69, respectivament. Seguint la tradició familiar, els dos germans també han estudiat la carrera de Farmàcia.

Lluís Saurí era membre del Consell Municipal de Salut i entre els anys 1973 i 1989 va ser jutge de pau de Llagostera.

La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, dia 9, a les 10 del matí, a l'església parroquial de Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a