Necrològiques

Lluís Rodon i Batlle

Tot just començat el 2014 que tots esperàvem amb tanta il·lusió, ens arriba la noticia que has deixat la vida al peu d'una carretera, en aquesta terra llunyana on tu tenies la teva segona casa.

Per un instant ens han passat davant dels ulls les imatges de la teva intensa i curta vida; en Lluís menut i trapella pensant sempre quina en faria, en Lluís jove esportista, aventurer, treballador, hospitalari, generós –qui si no dedicaria el seu temps a ensenyar jugar a tennis als nens de les favelas–... i en Lluís cuiner improvisant plats amb quatre coses que es trobava a la nevera.

Al Brasil hi vas portar les teves arts culinàries i just en aquest moment tan dolç per a tu, quan senties que havies trobat el teu destí, ens has deixat.

Sempre et recordarem amb alegria, segurament com tu voldries, i ens agradaria imaginar-te dins una gran cuina on no faltés cap dels ingredients que et mancaven en aquest país i que la teva família es cuidava de fer-te arribar.

(*) Joan Pujol i Pilar Canals són amics de la família de Lluís Rodon

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia