Hereu sacrifica Martí pel fracàs de la consulta de la Diagonal

El 80% dels barcelonins que hi han participat han optat per l'opció C

El 80% (79,84%) dels barcelonins que han participat en la consulta ciutadana sobre el futur de la Diagonal ha votat per l'anomenada opció C, que rebutja la reforma d'aquesta avinguda proposada pel govern municipal. 20.447 votants (11,88%) han elegit l'opció A, que identifica la proposta del govern municipal de transformar la Diagonal en bulevard; 14.260 (8,28 %) han escollit la B, que suposa convertir-la en rambla, i 137.540 (79,84%), la C, que rebutja les dues propostes.

Un total de 172.161 persones, el 12,17% del cens electoral (1.414.783 empadronats més grans de 16 anys), han votat en la consulta ciutadana sobre la reforma de l'avinguda Diagonal de Barcelona convocada per l'Ajuntament entre les 10.00 hores de dilluns passat i les 10.00 hores d'avui.

Hereu ha explicat també que ha acceptat la renúncia de la gerent dels serveis d'informació de l'Ajuntament, Pilar Conesa, a l'hora que ha anunciat una reorientació i reorganització del govern municipal arran del fracàs en la consulta. «La ciutadania ens ha dit que no era ni la pregunta pertinent ni el moment pertinent», ha dit Hereu, que ha considerat que el que havia de ser «un instrument d'acostament s'ha convertit en el símbol de l'allunyament de les preocupacions dels ciutadans», el que interpreta com «un avís».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.