Política

PxC es presentarà a vint municipis tarragonins

El partit xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC) presentarà candidatures a les eleccions municipals del 22 de maig a vint municipis de la demarcació, entre els quals destaquen Reus i Tortosa. A la capital del Baix Ebre, segons la mateixa formació, “ja es descompta l'entrada a l'Ajuntament” després del 5% de vots obtinguts en les eleccions al Parlament del 28 de novembre.

On sí que preveuen un resultat positiu és al Vendrell, en què el seu cap de llista, August Armengol –vicepresident del partit–, podria convertir-se en el candidat amb més sufragis. Al marge d'aquestes tres ciutats, pel que fa al Camp de Tarragona, Plataforma ha confirmat la seva presència a Cambrils, Roda de Berà, Torredembarra, l'Espluga de Francolí, Calafell, Cunit, Santa Oliva, Bellvei i l'Arboç. De fet, a la comarca del Baix Penedès és on PxC té més implantació de totes les comarques de Tarragona. L'exemple és el 4,8% obtingut als comicis al Parlament. Per municipis, un 7% al Vendrell i un 8,5% a Bellvei.

Quant a les Terres de l'Ebre i al marge de Tortosa, Plataforma per Catalunya presentarà candidatura a Roquetes, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara, la Sénia i la Galera. A partir d'ara, les assemblees locals escolliran els caps de llista respectius, que hauran de ser ratificats pel consell nacional, que se celebrarà a Vic el 26 de febrer. El programa electoral del partit es donarà a conèixer el 27 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.