Política

mataró

PxC donarà suport al govern si no empadrona ‘sense papers'

Plataforma per Catalunya (PxC) de Mataró donarà suport a l'alcalde, Joan Mora (CiU), en el ple del cartipàs si el govern local, que està en minoria, es compromet “a complir sense fissures la llei d'estrangeria i, per tant, a no empadronar cap més immigrant que estigui en situació irregular”.

La portaveu del grup municipal, Mònica Lora, assegura que l'alcalde els ha demanat que no votin en contra de la proposta perquè pugui tirar endavant. “El nostre vot, si no és negatiu, no serà gratuït”, diu Lora. A part d'exigir públicament i per escrit que no es doni d'alta al padró cap estranger en situació irregular, també demanen que es doni “preferència total i absoluta a les persones amb DNI per sobre de les que tinguin NIE en tots els treballs públics que generin l'Ajuntament i les empreses municipals” i, finalment, que CiU s'afegeixi a una moció que presentara la formació per a la prohibició de l'ús del burca i el nicab a Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.