El PSC d'Arenys de Munt denuncia un altre cop que els pinten «feixistes» al local

El PSC d'Arenys de Munt ha denunciat per segon cop als Mossos d'Esquadra les pintades insultants que s'han trobat al local i les trucades amenaçadores que han rebut alguns dels seus membres. Ahir al matí, l'endemà de la consulta popular independentista, van aparèixer a la paret del local pintades en què se'ls titllava de «feixistes». «No entenem què passa amb nosaltres, perquè només vam votar en contra que l'Ajuntament donés suport a la consulta, no han entès que no hi estem en contra», deia ahir la regidora del PSC, Rosa Albiol, que forma part del govern municipal. Aquest no és el primer cop que els fan pintades, ja que una setmana abans de la consulta també van denunciar pintades, en què, a més de «feixistes», es podia llegir «Gora ETA». Divendres passat, l'executiva comarcal del PSC es va fer al local d'Arenys de Munt amb la presència de la majoria dels alcaldes socialistes i del delegat del govern espanyol, Joan Rangel.

La trobada va servir per condemnar els fets i donar suport al grup municipal. Precisament ahir la portaveu del grup socialista va recordar ahir que no tots els grups han condemnat a hores d'ara les pintades que han rebut els últims dies. Només la Candidatura d'Unitat Popular, la CUP, no ha expressat el seu rebuig a aquests fets. Sí que els han condemnat per escrit o verbalment ERC, CiU i Arenys de Munt 2000, va puntualitzar la regidora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.