El lector escriu

Adéu centenari!

Vaig tenir el privilegi de ser un dels convidats al sopar de cloenda del centenari de la Costa Brava en el marc del nou i flamant Casino de Lloret. El sopar i el seu muntatge em van portar a repassar què ha estat el centenari, quina repercussió ha tingut, com ha estat orquestrat, quins pressupostos ha tingut, d'on han sortit, etc., perquè va ser un fidel reflex de com ha anat tot durant aquests dos anys.

És trist que els actes realitzats durant la celebració del centenari de la major font d'ingressos turístics del país durant dècades hagi estat tan desastrós, improvisat i mal gestionat.

És vergonyós que la major repercussió mediàtica a escala mundial (i m'atreveixo a dir que l'única) hagi estat l'escàndol d'una errada increïblement repetida del conegut tema de les fotos.

És del tot inadmissible que els interessos polítics afectin institucions i patronats fins al punt de convertir-los en nyaps constants, improvisació i despropòsit diaris, i que arribin a anul·lar la gestió dels bons professionals que hi treballen.

És un escàndol que facin fora de manera pública i notòria antics gerents acusant-los de crear grans “forats” en la seva economia i que mai més se'n parli, que no es demostri. Crec que això té un nom tipificat en el Codi Penal, senyor president!

El país necessita urgentment un canvi, sí. Tots ho sabem i avui ja gairebé tots ho diem. Les institucions necessiten urgentment una renovació de la seva manera de funcionar. Que algú s'ho apunti, si us plau!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.