Economia

Baixa un 3% l'ocupació dels càmpings gironins

Per trencar la tendència han engegat un pla per als propers anys

Els càmpings de les comarques gironines han perdut aquest estiu un 3% de mitjana de l'ocupació respecte a l'any passat, un percentatge que baixa gairebé un 8% si es compara amb el 2008, segons assegura el president de l'Associació de Càmpings de Girona, Josep Maria Pla. L'entitat lamenta que altres destinacions europees no tenen tantes traves administratives com a Catalunya i reclamen a l'administració que se simplifiquin per portar a terme noves inversions per millorar els establiments.

Per trencar aquesta tendència i per evitar que els càmpings perdin competitivitat, l'associació ha engegat un pla d'accions per als propers anys. Aquestes accions poden reactivar el sector i augmentar la competitivitat, creant, entre d'altres, els premis Associació de Càmpings de Girona, que en la seva primera convocatòria han rebut treballs d'estudiants de la UdG i es crearà un nou portal per gestionar les reserves als càmpings gironins, canviant el domini campingsgirona.com pel de campingsingirona.com.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.