Urbanisme

El govern afirma que té el vistiplau d'Urbanisme

L'alcaldessa diu que totes les modificacions es fan d'acord amb la Generalitat

Assegura que apliquen el que havien defensat des de l'oposició

L'alcaldessa de Tossa de Mar, Imma Colom, assegura que totes les modificacions que es fan en el POUM van d'acord amb la direcció general d'Urbanisme de la Generalitat i els serveis territorials: “Cada pas que hem fet l'hem consultat amb el departament, no hem amagat res i ho hem fet tot de la seva mà”. Colom ha reconegut que han eliminat un àmbit de les modificacions a causa de l'informe del secretari, i ha assegurat que això impedirà poder-hi fer el nou CAP. Respecte als motius de les diferents revisions del POUM, Colom ha explicat que es deuen a les conclusions de l'estudi d'inundabilitat, que no estava inclòs en el document i que el nou govern va haver de fer de seguida que va començar a exercir: “Les modificacions van lligades a l'estudi, i nosaltres a l'oposició ja havíem denunciat que faltava això i altres fets vinculats al pla. Quan vam començar a governar, vam seguir la mateixa línia del que dèiem a l'oposició, i Urbanisme ens va dir que endavant”.

En total, es canvien nou àmbits, entre els quals hi ha per exemple la ubicació de la gasolinera abans de l'entrada de Tossa o la reordenació de can Vergonyós. També es fan modificacions en les restriccions actuals respecte a la primera línia de mar, i es toquen plans urbanístics com el de Pelegrí, Can Truges o can Pericàs. En tots aquests canvis es redistribueixen algunes zones previstes inicialment en el POUM pel que fa a sòl residencial, equipaments i zones verdes.

LA FRASE

Hi ha regidors que a nivell personal hi perden, i molt, amb les modificacions del POUM
Imma Colom
alcaldessa de tossa de mar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.